Over ons

slide1

Over Secrets of Gaia

Bijna iedereen heeft een druk bestaan. Werken, leren, kinderen opvoeden, huishouden, vrienden op bezoek, hobbies; je kunt je er helemaal in verliezen. En hoewel al die dingen heel belangrijk zijn, is er nog iets dat er dan soms helemaal bij in schiet en misschien wel het aller belangrijkste is: een moment rust voor jezelf.

Op zoek naar dat stukje rust in mijn drukke dag, ging ik mediteren en kwam ik terecht in sprookjesachtige zachte omgevingen. Ik zag schitterende stenen, rook heerlijke geuren, hoorde mooie verhalen en zachte muziek en maakte kennis met verschillende Zachte Wezens.

En dat wil ik jou ook aanbieden. De sleutel naar de Geheimen van de Oer-Moeder, een plek om helemaal jezelf te zijn. Een plek om even tot rust te komen, geen telefoon of internet, alleen maar jezelf en de spullen die jou blij maken en die je bij je wilt hebben.

Zoek je iets om een connectie met alle delen van jezelf te maken, kijk dan eens rond in onze webshop.
We bieden je warm kaarslicht uit prachtige lotussen, stenen die je lichaam kunnen ondersteunen, zachte wezens om je mee te omringen die je kunnen herinneren aan je eigen creatieve geest en je dromen, geuren om je mee te ontspannen of juist op te laden, handgemaakte altaar-ornamenten om je eigen plek mee in te richten waar je kunt mediteren of alleen maar even stil kunt worden, en nog veel meer.

Mocht je vragen hebben of naar iets op zoek zijn dat je in onze webshop niet kunt vinden, dan kun je altijd contact met ons maken door ons een email te sturen. We zullen dan kijken wat we voor je kunnen doen

.SOG_logo_pog2fb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *